2010. március 31., szerda

MI AZ ÉLET ÉRTELME?Tudtad, hogy boldogságod, örömöd és gazdagságod 85%-ban a kapcsolataidon múlik?

Emberként kapcsolatra lettél teremtve. Szinte minden, ami az életedben probléma, emberi kapcsolataidból fakad. És szinte minden, ami az életedet gazdagítja, emberi kapcsolataidban teljesedhet ki.

Az életnek akkor van értelme, ha szeretünk és szeretve vagyunk – ezért érdemes rendbe tenni a kapcsolatainkat!

Legyen az párkapcsolat, szülőkkel, gyermekekkel való konfliktus vagy munkahelyi gond, te is megoldást találhatsz rájuk

május 15-én,
az

emberi kapcsolatokról szóló,

III. Pozitív Gondolkodók Napján.

A nap minden előadójának célja, hogy tudatára ébredj: van erőd és eszközöd megváltoztatni a helyzetet, bármi legyen is az, bármilyen kapcsolatról legyen is szó. Ennek érdekében elméleti és gyakorlati technikákat adunk át neked, hogy meggyógyítsd, amit szükséges, és olyan minőségű új kontaktusokat alakíthass ki, amelyek gazdagítják, színesítik, boldoggá, sikeressé és szeretetteljessé teszik az életedet. Négy országosan elismert és népszerű tréner mutatja meg, hogyan érheted el mindezt. (A részletes programot itt olvashatod: III. Pozitív Gondolkodók Napja.)

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az előadók egyike én vagyok.

Az előadásomnak ezt a címet adtam:

Minél kevésbé védekezem, annál nagyobb biztonságban vagyok.

Az együtt töltött másfél óra fókuszában a párkapcsolati kommunikáció áll. Talán te is érezted már azt, hogy - bár eredetileg nem ez volt a szándékod - már megint veszekedés lett a megbeszélésből. A vitából vádaskodás, rengeteg sérelem és harag született, megoldás pedig sehol.

Talán te is feltetted már a kérdést a kedvesedre (párodra, hitvesedre) gondolva: Hogyan juthattunk idáig? Miért bánunk így egymással? Hová lett a kapcsolatunkból a szeretet?

A szeretet - sőt, a szerelem - többnyire ott van még, csak mélyen maguk alá temették a félelmeink és az elvárásaink.

Félelmeink attól tartanak vissza, hogy felelősséget vállaljunk az érzéseinkért; hogy tisztában legyünk vele: azok a mieink, és okozójuk nem a másik ember, hanem egy saját, korábbi, mélyen eltemetett fájdalmunk. Úgy érezzük, túlságosan sebezhetővé válunk, ha felvállaljuk az érzelmeinket. Elvárásaink pedig arra irányulnak, hogy a másikat tegyük felelőssé azért, amit érzünk; hogy elérjük: ő változzon meg, de legalábbis érezzen bűntudatot amiatt, amit velünk tett. Pedig saját szívünket egyedül mi törhetjük össze, és egyedül mi gyógyíthatjuk meg.

Az előadásomban arról beszélek majd, hogy mi a nők, és mi a férfiak felelőssége az átalakító erejű, új kommunikációban, amely ténylegesen lehetővé teszi, hogy örömteli kapcsolatokban éljünk, és ezzel megteremtsünk egy békésebb világot.

Gyere el, töltsük együtt ezt a napot!

A programról, az előadásokról, az ajándékokról és a jegyvásárlás mikéntjéről részletes információkat találsz itt: III. Pozitív Gondolkodók Napja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése